Pasoa orange

Pasoa Orange Cocktail:


Ingrediënten:

- 50 ml Passoa (passievruchtenlikeur)

- 100 ml sinaasappelsap

- 15 ml sinaasappellikeur (bijv. triple sec)

- 15 ml vers limoensap

- IJsblokjes

- Schijfje sinaasappel voor de garnering


Instructies:

1. Vul een shaker met ijsblokjes.

2. Voeg 50 ml Passoa toe aan de shaker.

3. Voeg 100 ml sinaasappelsap toe.

4. Voeg 15 ml sinaasappellikeur (bijv. triple sec) toe.

5. Voeg 15 ml vers limoensap toe.

6. Plaats de deksel op de shaker en schud krachtig gedurende ongeveer 10-15 seconden.

7. Zeef de inhoud van de shaker in een gekoeld glas gevuld met ijsblokjes.

8. Garneer de cocktail met een schijfje sinaasappel op de rand van het glas.

9. Roer indien nodig voorzichtig en geniet van je Pasoa Orange cocktail!


Dit recept is slechts een suggestie en je kunt altijd de verhoudingen aanpassen naar jouw persoonlijke smaak. Proost!