Mojito passievrucht







Ingrediënten: 

- 6-8 verse muntblaadjes

- 1/2 limoen, in partjes gesneden

- 2 eetlepels rietsuiker (of naar smaak)

- 1/2 passievrucht, gepeld

- 60 ml witte rum

- ijsblokjes

- bruiswater

- Extra passievrucht en muntblaadjes voor garnering


Instructies:

1. Plaats de muntblaadjes en limoenpartjes in een glas. Voeg de rietsuiker toe.

2. Gebruik een muddler of de achterkant van een lepel om voorzichtig de munt, limoen en suiker te pletten. Hierdoor komen de smaken vrij.

3. Voeg de inhoud van de halve passievrucht toe aan het glas en blijf voorzichtig roeren.

4. Voeg de witte rum toe aan het mengsel.

5. Vul het glas met ijsblokjes.

6. Top het geheel af met bruiswater naar smaak en roer voorzichtig om de ingrediënten te mengen.

7. Garneer de mojito met extra passievrucht en muntblaadjes.

8. Serveer de passievruchtmojito direct en geniet ervan!


Pas de hoeveelheden naar smaak aan en experimenteer met de verhoudingen om de perfecte mojito voor jouw smaak te vinden. Cheers!